Забери мене

Милена Веремеева
Забери мене зі світу ілюзій
Вирви із лап омани
Я іду по тоненькій смузі
Без довіри і без пошани

Прожени моїх темних звірів
Що ховаються у кутку
Прожени той страх що зневірив
Той що б'є надію крихку

Пригорни мене міцно до себе
Моїм променем світла стань
Я як квітка розкриюсь до тебе
Лиш сховай мене від страждань.