Небо та море

Милена Веремеева
Я безкрає глибоке море.
Ти розкинувся наді мной.
Лиш моя ти безмежна доле,
Моє небо і мій герой.

Ми так близько і так далеко.
Віддзеркалюю твої сни.
Мої хвилі торкаються легко,
Теж закоханої землі.

Як дивлюся у твої зорі,
Завмирає все навкруги.
Не бажаю я іншої долі-
Тільки я в цьому світі і ти!