На годиннику без п яти зима

Милена Веремеева
На годиннику без п'яти зима.
Віють буйні вітри надворі.
Ллється жовте світло з вікна.
Загороджує знову ті зорі.

Десь життя б'є у повну силу,
Десь невпинно щастя гуде.
Протираю руку замлілу
Десь вже близько воно іде.

Чи не йде? Та яка різниця!
Завтра ранок по колу знову.
Серце - бездонна криниця,
Буде раде доброму слову.