Я втомилася

Милена Веремеева
Я зненавиділа тебе на світанку
Як прокинулася і очі відкрила
Я втомилася кожного ранку
Просинатись одна, безкрила

В моїй чашці холоне кава
А у грудях до тебе серце.
Я сьогодні зранку взнала,
Що не море ти, а озерце