Я залишу тебе серед ноч

Милена Веремеева
Я залишу тебе серед ночі.
Просто піду із твого життя.
Заберу свої мрії дівочі.
І не буде назад вороття.

Ти прокинешся сірого ранку,
Та відуєш,чогось нема.
Не цілую, як було щоранку,
І квартира якась німа.

Ти відчуєш як холод зрадливий
Замість мене тебе обійма.
Та годинник підкаже брехливий,
Час лікує напівжартома.

Все лікує, та справжнє кохання
Залишає глибокі сліди.
Не забудеш ніколи як зрання
Розділила я наші світи.