Я забуду

Милена Веремеева
Я забуду колір твоїх очей
Вони карі, зелені чи сірі?
Пропадеш в обличчях інших людей
І розтанеш в колишній мрії

Я забуду тепло твоїх сильних рук
Що мене колись обіймали
Я забуду голоса твого рідного звук
І слова що мене тримали

Ти найбільше в житті, що я маю забути
Стерти, викинути, порвати.
Ще не знаю я, ким же без тебе бути
Та чи зможу я знову літати.