Я закохалася у кар оч

Милена Веремеева
Я закохалася у карі очі.
Вони легко взяли у полон.
Вони сняться тепер щоночі,
Прокладаючись у мій сон.

Один їх погляд мене п'янить.
Зводить з розуму мою душу.
Залиш мені його ще на мить,
І я гори між нами зрушу!

Солодким вихорем аж до п'ят
Мене пронизують карі очі.
В них дикі танці малих бісенят
Причарували мене опівночі.