Шукати, йти

Милена Веремеева
Шукати, йти, сподіватись.
Знаходити мрію, плекати.
Втрачати від горя ламатись
у темряву чорну пірнати.

По колу, не знаючи втоми,
Надію тримати щосил.
Та знову одні перепони
Ламають обрії крил.

Пірнати, кохати, не знати
На день, на роки, на віки.
Та розум від цього втрачати,
Йдучі на сипучі піски.