Q знайшла себе в соб ти можеш - спробуй!

Морський Спалах
Я романтична ****ь
Ніхто не вірить що бувала,
Я хамалеон
Подивись якою стала

Прокачалась до небес
Спробуй дотягнутись
Ти щі мною мов воскрес
Спробуй присягнутись

Я висока і струнка
Ще й голос ні в року
І ескорт та вищий клас
Мною мріють по пів року

Аромат моїх секретів
Тонкий шлейф душі томить
Ясним полум‘ям горить
Маю цілий світ білетів

Я метелик в грізний грім
Зникну в погляді твоїм
Не знайдеш до віку
Лишень самоцвіти
Оксамит та малахіти
Ллють багацтво звуть своїм

А навколо світу я виблискую
Усім