Tom Walker - Leave a Light On

Андрей Викторович Пименов
Кто-то вслух сказал "одинок он был всегда",
разлилась печаль по венам как вода
Боль в тебе, с ней борись
Неотвеченный звонок заставил закурить,
но тревожных мыслей дымом мне не заглушить
Будь сильней, ты держись

Если взгляд ты свой направишь
на холме стоящий дом,
он как маяк укажет
то место, где прощение ждёт однажды,
ведь ошибался каждый
И раз потерян путь...

Я оставлю свет гореть...
Оставлю свет гореть...
Там будет свет гореть...
Лишь для тебя гореть...
Всегда будет гореть...

Скажи мне, что случилось, что в душе твоей?
Скрывался ото всех, искал угол потемней
Всё прошло, улыбнись
Если ты не прекратишь, тебя можем потерять,
друга я не дам наркотикам забрать
Дома ждут, ты вернись

Если взгляд ты свой направишь
на холме стоящий дом,
он как маяк укажет
то место, где прощение ждёт однажды,
ведь ошибался каждый
И раз потерян путь...

Я оставлю свет гореть...
Оставлю свет гореть...
Там будет свет гореть...
Лишь для тебя гореть...
Всегда будет гореть...

Если взгляд ты свой направишь
на холме стоящий дом,
он как маяк укажет
то место, где прощение ждёт однажды,
раз потерян путь
Раз потерян путь...
Я оставлю свет гореть...

Но ты должен быть сильнее, пусть и всё ты потерял
Не закрывай глаза на правду, чтобы всё ты осознал
Ты знаешь боль
Раз прощения ты не ждёшь,
то путь ты потерял

Я оставлю свет гореть...
Оставлю свет гореть...
Всегда будет гореть...


The second someone mentioned you were all alone
I could feel the trouble coursing through your veins
Now I know, it’s got a hold
Just a phone call left unanswered had me sparking up
These cigarettes won’t stop me wondering where you are
Don’t let go
Keep a hold

If you look into the distance there’s a house upon the hill
Guiding like a lighthouse
It’s a place where you’ll be safe to feel our grace

Cause we’ve all made mistakes, if you’ve lost your way

And I will leave a light on
I will leave a light on
I will leave a light on
I will leave a light on

Tell me what’s been happening
What’s been on your mind?
Lately you’ve been searching for a darker place to hide
That’s alright
But if you carry on abusing you’ll be robbed from us
I refuse to lose another friend to drugs
Just come home
Don’t let go

If you look into the distance there’s a house upon the hill
Guiding like a lighthouse
It’s a place where you’ll be safe to feel our grace
Cause we’ve all made mistakes, If you’ve lost your way

I will leave a light on
I will leave a light on
I will leave a light on
I will leave a light on

If you look into the distance there’s a house upon the hill
Guiding like a lighthouse
It’s a place where you’ll be safe to feel our grace
And if you’ve lost your way, if you’ve lost your way

And I know your down and out now but I need you to be brave
Hiding from the truth ain’t going to make this all okay
I feel your pain; if you don’t feel our grace then you’ve lost your way

And I will leave a light on
I will leave a light on
Cause I will leave a light on