Укр. Ногами затоптали

Анатолий Ляпатинский
Ногами правду затоптали,
всю площу кров"ю облили,
людей кийками мордували,
народ в оману завели.
Студентів, мирних громадян
тягнуть до себе без зупинок,
протестування мирний план
загнали у глухий застінок.
Колись прийде до них розплата
за злодіяння над людьми,
не треба довго це чекати
у переможний день зими.
Намісників знімають люди,
та відпускають без погрози,
вони скандують за Свободу
їм не страшні навіть морози.
Всі кошти тратять на загони,
на плазунів, птахів та звірів,
для них відкриті вже кордони
немає більше їм довіри.
А у казні державній пусто,
валютний зник давно запас,
керує там всім горезвісний
барон, який ганьбить всіх нас.