Чорти

Ника Тарасевич
Завітай до моїх чортей -
Вони давно чекають на тебе.
Тільки не бійся -
На те не має потреби.
Завоювати їхнє сердце -
Складно,
Тому можеш вважати себе унікальним.
Мабуть, чортей не звично цілувати,
Але за те, то не буде банальним.
Поцілунок з чортами
Можна вважати таким же
Як із твоїми колишніми товаришами:
Сексуальним, але помацаним видуманим кліше.
Взагалі-то, цілуватись з ними чи ні -
Твій вибір лише.
Але ти пам'ятай:
Вони чекають на тебе перш за все.
Твій аромат їх оп'яняє -
І це жахливо,
Бо перш за все вони хочуть
Оп'янити тебе.
10.07.17.