Были очерчены цели, границы

Галина Синякова
на белорусском языке

 да 100 годдзя ўтварэння БССР

Былі акрэслены межы і мэты,
Значнай падзеі ўжо выйшла сто год,
У час той далекі, у краіне саветаў
Шлях свой пачаў беларускі народ…

Разам усё: і навалы, і святы –
Мы талакой сустракаем заўжды,
Шчыра сябруем, працуем заўзята!
Пачатак дзяржаўнасці – тыя гады…