Укр. Памятаю

Анатолий Ляпатинский
Я завжди про тебе пам"ятаю,
де б ти не була, чи де б ти не ходила,
більше я тебе вже не чекаю,
і я знаю, ти мене давно забула,
Твоє місце інші зайняли
з якими я на вулиці гуляю,
та вони такими не були,
яку тебе, ще й зараз пам"ятаю.
Ти знайшла для себе іншу долю ...
чи вона солодка, чи гірка, - не знаю,
а я своє серце заспокою
коли про тебе згодом, щось та взнаю.
Пролетіли молоді роки,
соє село,стьавки та водограї,
стали ми такими як батьки,
де ніхто нас більше не чекає.