Ышанасым килэ сина

Динара Мухамаева
Ышанасым килэ сина..

Ышанасым килэ сина,
Без бит икэу берботен.
Бергэ тормыш башладык,
Купме авыр юл утеп.

Ышанасы килэ сина,
Атлыйк бергэ бер рэттэн.
Кояш нуры жылысын
Тоям синен йорэктэн.

Ышанасым килэ сина,
Мин тоямын жылынны.
Синен йорэк тибешлэрен
Назлар минем жанымны.