Энкэй котэ...

Динара Мухамаева
Энкэй котэ..

Ойгэ кайтып барышым ...
Энием,бэгърем янына...
Эни дэ безне котеп ала ,
Ул да безне сагына.

Газиз ана котэ инде
Баласынын кайтканын.
Исэн- сау булса баласы
Ни кирэк ана тагын...

Энием,бэгърем, исэн бул,
Гомерен булсын хэерле.
Балалар кайтыр диеп
Котэсен бит хэрконне.

Синен котеп алуынны
Анлыйм инде узем дэ.
Озын гомер,исэнлек
Телимен хэр мизгелдэ.