синен елмаюын сагынам

Гульшат Валиева
кичэ курдем сине
ялгыш кына,
узып барганда...
эйтерсен лэ минем сагынуларым
сина таба юллар салганнар.

бар доньям онытып сина чаптым
тик карамый артым, алдымны.
бер мизгел сэлэм-саубул белэн
синен елмаюын кунелемэ
бал-май булып килеп ягылды.

белсэн иде нинди бэхет сине куру
мин бит эзлим сине кайда да.
син донья куасын, минем кебек...
шул арада, синен елмаюны сагынам.