Барый абыйга

Динара Мухамаева
Абый гына диеп дэшэ идек,
Куркып тора идек узеннэн.
Тик шаяру кубрэк иде инде,
Нурлар борки иде кузеннэн.
Урыннарын ожмахлардан булсын,
Якты булсын инде гурлэрен.
Озатырга кайта алмадым шул,
Куз алдымда синен кузлэрен.