Атаки

Кудревич Карина
Відсьогодні минуле не матиме

значення.

У нас занадто далекі бачення.

Я кличу себе на побачення.

Сама собі наливаю.

Я бажаю собі покращення.

Та розмови з собою вбивають.

Чую, на вулиці лають собаки.

Божевільні здійняли галас.

Відчуваю, як близько панічні атаки...

Я без бою.

Уже намагалась.

06.02.2019