Киткэннэргэ..

Динара Мухамаева
Язмыш к;л; мик;н ;лл; диеп,
К;кк; карыйм яшемне с;ртеп.
Сезне к;пме ген; к;тс;м д; мин,
Кайтмассыз шул инде й;гереп.

Киттегез сез безне; аралардан,
Фани д;ньяларны калдырып.
К;з яшьл;ре тамды барчабызны;,
Ачы сагышларга салдырып.

Г;рл;регез якты булсын иде,
О;ма;ларда булсын урыныгыз.
Бирг;н гомерл;рне яш;дегез инде,
Тыныч кына инде йоклагыз.