94. У небi Ангели спiвають... Пiсня

Ганна Горбатюк
У небі Ангели співають, славлять Бога,
А діти Божі прославляють на землі!
Хоч пісня та на нашу і не зовсім схожа,
Та в мене мрія, щоб навчилась я її.

        Приспів:
І прийде час! Всі голоси зіллються
В єдиний спів у хорі ангельськім!
Це буде спів, що гори потрясуться!
Блаженний хто Спасителя зустрів!

            2
Ось арфи грають і я чую пісню неба,
Собі наспівую тихенько у тиші
І в ці хвилини більш нічого вже не треба,
Так пісня неба припадає до душі!

            3
Душа моя завжди для Господа співає,
Шукає пісню, що ніхто ще не співав!
Цю пісню щастя дати Бог нам обіцяє
Про це в Своєму Слові Він колись сказав!

  14.27.2017.