Бу кышнын да сонгы мэле...

Радик Нуретдин
Бу кышнын да сонгы мэле,
Сонгы кары, бураннары.
Нилэр уйлап тора икэн
Тонге Уфа урамнары.

Эйдэ чыгыйк, йореп керик
Кар-бураннар арасында.
Синен йорэк,белмим ничек,
Э, минеке дуласын ла.

Которсын да, ботерсен дэ
Юкса, ул бер тынар эле.
Бер кон килеп синен йорэк
Исемемне жуяр эле.

Онытылырмын.кубэлэк кар
Бары калыр хэтерендэ.
Еллар уткэч, карлар булып,
Мин эрермен керфегендэ.


Фото авторы: Алмаз Нуретдинов

© Все права защищены. Любое использование произведений Радика Нуретдина (Радика Фамиевича Нуртдинова) возможно только с согласия законного правонаследователя — Нуртдиновой Разины Касимовны.