Жил капка

Радик Нуретдин
Роза Сахауетдинова кое

Жил капканы жил ачтымы,
Кемдер килэ, кемдер бар.
Коткэн кешем булмаса да,
Килер кешем кемдер бар.

Жил капканы жил ачтымы,
Чылтырады келэсе.
Кемнэн сэлам алып килгэн-
Бик тэ килэ белэсем.

Жил капканы жил ачтымы,
Кемдер керэ,кемдер бар.
Кайтыр кешем булмаса да,
Килер кешем кемдер бар.


© Все права защищены. Любое использование этого произведения Радика Нуретдина (Радика Фамиевича Нуртдинова, так же переводов на другие языки, возможно только с согласия законного правонаследователя — Нуртдиновой Разины Касимовны.