In Night

Софья Майорова
My dream in night,
In other side,
Where I forign,
And ideas mine.
When Martin Gore,
Illuminated my bored,
I feel my freedom,
Started storm.

Cause I don't know,
I don't believe,
I don't believe you,baby
You take my time,
My dream in head,
I know you love me,
Save me!