Овца или Коза. Гороскопное

Александр Дэрен Стрельников
Талантлива. Ленива, непрактична.
Ревнива и обидчива в любви.
Неприхотлива и весьма оптимистична,
Хотя частенько и живёт в кредит.

07.02.2019 г.