Vivere militare est!

Светлана Самедова
                Вся
                Наша
                Жизнь
                Борьба
                Мы
                Боремся
                С
                Пороками
                С
                Собою
                И
                Коль
                Даже
                Улыбнулась
                Нам
                Судьба
                Мы
                Всё
                Одно
                Готовы
                К
                Бою
                Лазутчик
                Возраст
                Незаметно
                Подокрался
                Болезни
                Непрерывно
                Атакуют
                Нас
                И
                Партизан
                Склероз
                В
                Наш
                Мозг
                Пробрался
                И
                Уж
                Бороться
                Забываем
                Мы
                Под
                Час
                .........
                Жизнь - борьба!