Бунта н ца

Инна Якуш
Немым голасам паветра
мне крычыць,
І зрывае з плеч мне футра.
Мабыць, сыць

руйнавала маю душу
І бяда
Зараз плечы мае трушчыць,
Як арда.. .

Не знайду ніяк спакою,
Як струмень,
Што шукае вечна бою
Аб камень...
                Іна Якуш