Wenn Ich gerfagt werde

Алексей Бандера
Якщо мене запитають, чого хочу я,
Я відповім, кохання та спокою. Чому?
А що ще для щастя треба людині, лиш тільки ці дві речі і все.
Якщо мене запитають, на що я готовий за ради коханої?
За ради коханої я ладен на все,
Я ладен віддати життя, але за умови- що це не дарма.
Якщо мене запитають, на що я готовий заради життя?
За ради життя, я буду боротися аж до кінця.
Смерть, я знаю в лице, її не боюсь,
Боюсь що сюди я не повернусь
Не встигну я дописати останні сторінки роману під назвою «Життя».
Якщо мене запитають, кого я найбільше ціную?
А ціную я тих, хто в біді не покине,
Не зрадить, тих хто на поміч завжди прийде.
Якщо мене запитають, чи маю я щось з вище вказаних мною речей?
Я відповім, що маю життя, і поки що все…
А решта прийде поступово, треба лиш час.