Я хочу пестити тебе

Клавдия Дмитрив
Я хочу пестити тебе
І цілувати до безтями.
Не буду стримувать себе,
Й табу не  буде поміж нами.

Я  хочу пестити тебе
І цілувати без упину.
Торкнешся ніжно ти мене…
Думками  я до  тебе лину.

Я хочу пестити тебе,
В полон кохання тебе брати.
Кохання ніжно обійме…
Повік тебе буду кохати.

Я хочу пестити тебе,
У пестощах своїх купати.
Не скривджу я нічим тебе.
Ти маєш,люба, про це знати.

Я хочу пестити тебе,
Від задоволення,щоб мліла.
Віддам цілком тобі себе,
Від поцілунків,щоб тремтіла.

Я хочу пестити тебе,
Вдихати аромат волосся.
Кохання наше не мине-
П'янким йому родитись довелося.

Я хочу пестити тебе.
В обійми,люба,тебе брати.
Ми подаруєм одне одному себе…
Ці подарунки все життя нам  дарувати.

09.02.2018 р.