Кохання

Валентина Островська
«Ти чекаєш,
А чи  знаєш?
Що Сонце палить чекання,
Вода часу змиває  кохання».
Знаю,  що надія вітром розвіяна,
Хвилина минає  омріяна,
Ніжність не згасає,
Кохання в серці палає.
І знову  коса розплетена тобою,
Довгий час двобою
Збігає тихенько й безслідно,
Ти моє кохання, розпачу не видно.
Рукою торкнувся - тополею затремтіла,
Слово промовив  - давно чути хотіла,
Поглядом – в ніжність огорнув,
І все почалося знову  - моє кохання відчув.