Пастиш на Квази... Александр Беллок

Светлана Самедова
                Так
                Полуживём
                И
                Полуумираем
                На
                Меже
                Меж
                Преисподнею
                И
                Раем
                И
                Помрачение
                Мозгов
                У
                Нас
                Недаром
                Коль
                Кичимся
                Мы
                Квази
                Пиит
                Даром...