Вiд тебе

Валентина Островська
І знову  йду від тебе,
Шляхом, що веде до тебе,
Де промінь Сонечка торкається звабливо,
Твоїх очей мрійливо.
В спогадах лишень є насолода,
В Душі без тебе непогода,
Вітер в серці наче скаженіти хоче,
Погляд твій - Душу лоскоче.
А я кохаю,
Без тебе любий  і знаю,
Що все минеться, але не скоро,
Погляд, мрійливо до Сонця лине, в гору.