З коханим жити поможи

Клавдия Дмитрив
З коханим жити поможи,
Допоможи прожить у  парі.
Слова благословення ти  скажи,
І щоб не  знать сімейних  чварів.

З коханим жити поможи,
І щастя поможи  пізнати.
А від нещастя вбережи,
І душу  від нещасть щоби не рвати.

З коханим жити поможи,
І плакать тільки щоб від  щастя.
Дорогу вірну покажи:
Хай доля моя стане краща.

З коханим жити поможи,
Даруй,Всевишній,кращу долю,
Віру у краще збережи…
Про це,Господь,тебе я молю.

10.02.2019 р.