Я вродлива, файна панi

Владимир Ольховой
Я вродлива, файна пані,
Чорноброва, білолиця.
Ще не займана дівиця
Пропадаю в глухомані.

Форми пишні і звабливі,
Руки як в дитя пухкенькі.
Ніжки рівні й не худенькі
Оченята лиш журливі.

У задумі: Де ж ти милий?
Заблукав в світах, напевно.
Дні минають так даремно,
Голуб де мій яснокрилий?

Доля інколи жорстока,
І за що ж мене карає?
Досі пари я не маю,
Пожалій же карооку.

Владимир Ольховой. 11 Февраля 2019.