Jestem i bede

Алла Польская
JESTEM I BEDE.
 
Jestem, jak Slonce
Czyste i cieple
Bede goraco
Ja wielbic Ciebie.

Bede usmiechem
Ja topic lody
I pragnac grzechu,
I cos na oslode.

Wiosna zachwyca
I w ciaglym ruchu
Dusze nasyca ..
Chor ptasich druhow.

Pakami drzewa
Poubierane
Cudnie nam spiewa
Slowik z zarania.
 
Jestem i bede
W Twym zyciu zawsze.
Problemow pedy
Juz nam nie straszne.

02-02-2019
              ***
AP(wersja oryginalna)