завербована

Вера Бондаренко-Михайлова
в душу круками
         хмарно холодно
не обізнана
         ким вготовано
спантеличена
         і пригнічена
так надовго
        з сумом обвінчана
заклопотана 
         зауваженням
пройнялась
        негативним враженням
навіжених
        все ж відцураюся
а негода
        її зрікаюся
що ці прикрощі
              як зродилося
і серця в унісон
           вже забилися
завербована
           щастям зоряним
нам у рай земний
             шлях проторений