Мильнi бульки

Светлана Щербанюк
Йшов по вулиці у днину,
Споглядав таку картину.
Молоді: татусь і мати,
(в приклад їх потрібно взяти)
Вийшли з малюком своїм
Й весело було так їм,
Почали на пару брати
Й мильні бульки надувати.
Думаю - стараються,
З дитинчам, так граються.
Порівнявся з ними я -
У колясці спить маля!