Пiсня Смертi

Олись Лапковский
Смерть існує.
Маска небуття вкриває кожне обличчя.
Навіть зірки.
Існування поза і за – заспокійливі пігулки.
Існування у межах – життя.
Можливо у мрії ти – вільний,
Це лише птах, яким тобі не бути.
Хто зрікся кохання заради примар –
Сердитий.
Сердечка та янгольські крильцята –
Валентинів
День божевільних.