Вiрно те, що любов без меж

Руслан Церковный
Вірно те, що любов без меж
Оселяється у довіру.
Я у тебе влюбився теж
І давно вже утратив міру.

І моє до тебе «люблю»,
Наче промінь спадає з неба.
І йому я завжди велю
Пригортатися лиш до тебе.

Вірно те, що в кохання мить,
В душу милу не тягне злобу.
І якщо б я не вмів любить,
То не вмів би і жить до гробу.

_____________________
© R. Tserkovnyy, 2019