Кохання... на укр. яз

Любонька
Кохання вічне - це і є життя
У таїнстві Всевишньої Любові;
В єдине ці'ле почуттів злиття...

Збудований Світ на його' основі!

Кохання - це освідчень вишиття,
Із наголосом майже в кожнім слові;
Прискорене у двох серцебиття
І погляди таємно-загадкові...

Кохання  - це божественний напій,
Настояний на радості і щасті,
Із присмаком примарливих надій...

Із вірою натхненною в причасті.

Відносин вищий ступінь - це  л ю б о в!
Вона керує плоттю і душею...
Серця людей - її надійний схов.

Любов Небес витає над Землею...


14/02/19/