РИСЬ

Женя Ушакова
Ти бачиш? Зовсім інша ходжу
По вулицям... мов маніяк )))
А я без Тебе вже не можу,
Як і без мене Ти ніяк.

Нескорені глибокі очі
Мої, що в змозі і спалить;

Вони ТВОЇ, як дні і ночі,
Як кожна, КОЖНА ІХНЯ МИТЬ....

Та не гублю, а вірно грію,
Мов кішка-рись, Твоє Життя...
Бо я без Тебе не зумію
Зробити подих навмання.

(с)Кицюня Карлівна, February 15, 2019