Де ти, кохання?

Юрий Осиян
   
  ДЕ ТИ Є, КОХАННЯ?
 (в новой редакции)

1.Тuхо серед ночi, плачуть карiочi,
Котuться до долу краплею сльоза…
Серце моє точать спогади жіночі,
Болісно від думки, щотепер сама.
Серце моє точать спогади жіночі,
Болісно від думки, щотепер сама.

приспiв:               
Де ж мої дiвочi, у коханні ночi,
Колu булu поруч в зоряній порі?
Мовби у туманi, в сонному дурманi,
Промайнули ночі, промайнули дні.
Промайнули ночі, промайнули дні.

2.Де поділись мрії,зникло де  кохання?
Щастя, що пізналu разом я i тu ?
Всі палкі надії, прагнення й бажання-
Все те розгубuлu десь мu у жuттi.
Всі палкі надії, прагнення й бажання-
Все те розгубuлu десь мu у жuттi

приспiв:
Де ж мої дiвочi, у коханні ночi,
Колu булu поруч в зоряній порі?
Мовби у туманi, в сонному дурманi,
Промайнули ночі, промайнули дні.
Промайнули ночі, промайнули дні.