144. Мамочко! Ти бажала щасливою бачити доню...

Ганна Горбатюк
МАМОЧКО! Знаю, ти завжди хотіла,
Щасливою бачити доню свою!
І як би ти зараз за мене раділа!
Та тільки не можеш -
Ти в іншім краю...

А роки проходять, час швидко минає,
Вже скоро Спаситель на землю прийде!
Та тільки надія моя не вмирає -
З тобою зустрітись!
Щось радість буде!

      16.02.2007.

  Вже 12 років, як немає моєї мами.