Яшчэ зiма

Карина Нес
Дробны дождж
       і вялікія кроплі з дрэў.
І, усё ж
       я зусім не ад іх змакрэў.
А хады
       такой хуткай, што быццам бег.
Мне б вады,
        ці хутчэй сігануць у снег...

1.11.2006