Успомнi

Карина Нес
Абярнуся птушкай - потым.
Выпаду дажджом у травы.
Толькі ты за мной не лётай -
На мяне няма ж управы.

Поступам вясновых кветак
Пазбіраю сонца промні.
Ты ж не мкніся рабіць гэтак.
Лепей пра мяне ты ўспомні...


23.04.2007