Лютневе

Елена Лубоцкая
А ворони і галки співають, а з ними сороки -
може весну уявили, а що самі - граки,
і просяться в вірш рядки ніби жорстокі,
приземлено та куці брудно сірі рядки...
Не весна не пахне, а якийсь імлою
на душі і серці лягла печаль:
щось зробилося цій напів-навесні зі мною:
навiть у самий у себе выклыкае жаль...