Люблю!

Виктория Гребенюк Роженкова
Я дощ люблю,та літню спеку,
Й босоніж бігти по росі.
Люблю,коли летять лелеки,
В своїй омріяній красі!

Люблю зелені трави й луки,
І сірі хмари понад ліс.
Люблю колосся брати в руки,
І посміятися до сліз...

І всю красу,що є довкола,
Я хочу взяти до душі...
Люблю,як пахне матіола,
І в річці плещуться лящі.

Як рано-вранці на світанні,
Женуть худобу на поля.
І відчувається в диханні,
Як пахне матінка-земля!!!
17 02 2019 р
Вікторія Р