Кожен день-нова стор нка

Клавдия Дмитрив
Сивина на моїх скронях
І літа,немов птахи,
Все життя,мов на долонях,
Непрочитані книжки.

Кожен день-нова сторінка
І новий урок в житті.
Мов невидимая стінка
З кимось…чи на самоті.

Сивина на моїх скронях-
Це є свідчення того:
Кожен день в нових погонях,
В своїм баченні всього.

Кожен  день-нова перлина,
Новий досвід у житті.
Кожен день-це  лиш  частина
Й перепони на путі.

Сивина на моїх скронях
Все карбує  новий знак.
Кожен  день,немов на конях,
Витанцьовуєш гопак.

Кожен день-нова загадка,
Нерозгадані думки.
Кожен день,немов та латка
І протоптані стежки.

17.02.2019 р.