Полiтика

Денис Дин-Рок Иванов
Мені огидна вся політика,
Ії гнилая аналітика,
Усі ці речі, що в народ
Ллються піснями з дупи через рот.

Огидні всі політикани,
Я не кажу, що всі болвани,
Просто мені на них плювать,
Звичайні люди, що ведуть себе мов знать.

Всі суперечки та сварки,
За місце першоє змагання всі,
Що між країнами бувають,
Нічого кращого в собі не мають.

Вони не викликають нічого,
Окрім блювотного рефлексу одного.
Політика сама наче блювота,
Тече рікой з людського рота.

Уся політика огидная мені,
Вона, немов немиті трухани,
Немов діряві трухани немиті,
Які треба помити та зашити.