Оберiг

Валентина Островська
8.11.18.
Ти ціль, що втілилась в життя,
Ти мрія, в минуле нема вороття,
Ти життя, що в мені вирувало,
Ти бажання моє, що реальністю стало.
Ти - мій Оберіг,
Що провів, через тисячі доріг
До мети,
Аби життя іншим берегти.
Це сталось,
А так довго, в темноті серце хвилювалось,
Від страху, що володів на шляху,
Боялась, спішила пройти годину лиху.
Ти життя беріг,
Мій Оберіг,
І дав можливість жити без болю,
Звільняв від чужинців мою волю.
Тепер ти не мій, а я не твоя,
Оберіг – мета моя,
Що вела до спасіння,
Аби не згинуло людського життя насіння.
Лети в обійми до тих, хто бажає
Жити в здоровому тілі жадає.
Відпускаю на безліч доріг,
Аби кожному, хто бажає допоміг.